Appartement te koop € 379.000

Turnhoutsebaan 30 2390 Malle 3 120 m² 30 m²

Beschrijving

Men betreedt dit appartement via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet en kan zo door naar de grote, zonnige woonkamer met aangrenzend de open keuken. Deze werd ingericht met een ijskast, spoelbak en combi-oven. Dit alles geeft uit op het schitterend, groot terras van meer dan 30m² met zuidgerichte oriëntatie. Tot slot zijn er 3 ruime slaapkamers alsook ruimte met voorziening voor een badkamer.

Bijkomend: Inclusief kelder en 2 autostaanplaatsen. Stedenbouwkundig is het gekend als praktijk/kantoor maar kan terug omgevormd worden naar appartement.

Technische gegevens: Hoogwaardige vloeren met houtmotief, ledverlichting, achteraan is er een mooie gemeenschappelijke tuin gelegen, uitstekend onderhouden gebouw, dak reeds geïsoleerd, dubbele beglazing in thermisch aluminium (zonnewering/rolluiken), individuele centrale verwarming op gas.

Maandelijkse kosten: € 131,38 (tuin, lift, hal, onderhoud, blokpolis, …)

Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest zijn voorhanden. Bevindt zich niet in overstromingsgevoelig gebied. Er kunnen eventuele renovatieverplichtingen gelden.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Strijbosch Alain E: alain@immobib.be