Appartement te koop Prijs op aanvraag

Laaglandweg 75 2610 Wilrijk 2 1 85 m² 8 m² 1

Beschrijving

In een rustige straat te Wilrijk vinden we dit schitterend, instapklaar appartement op de tweede verdieping terug. Men betreedt het via de inkomhal met berging en kan zo door naar de uiterst zonnige woon- en eetkamer. Hieraan grenst de mooie, moderne keuken welke werd ingericht met een 4 pits kookplaat, combi oven, dampkap, enkele spoelbak en vaatwasser. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan één toegang biedt tot het uiterst gezellige terras achteraan welke de volledige breedte van het appartement volgt. De strakke badkamer bestaat uit een douchecabine, enkele wastafel in meubel en is voorzien van aansluitingen voor de was- en droogmachine. Het toilet is apart.

Er bestaat eveneens de mogelijkheid om de ruime garagebox (2,5m op 5,3m) aan te kopen à € 20.000,00.

Technische gegevens: Inclusief kelderberging (2,7m op 1,5m); geïsoleerd dak (12cm), hoogrendementsglas in PVC, individuele, centrale verwarming op gas, alle andere meters zijn eveneens individueel.

Er is geen syndicus in het gebouw aanwezig. Er wordt slechts € 250,00 per jaar betaald voor de blokpolis en de gemeenschappelijke delen.

Stedenbouwkundig uittreksel en bodemattest in aanvraag.

 

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be