Buitengewoon huis te koop € 499.000

Prinsesstraat 13 2000 Antwerpen 4 1 180 m² 6 m² 71 m² 19 m² 1

Beschrijving

In het historisch centrum van Antwerpen vinden we deze uitzonderlijke eengezinswoning terug. Het betreft een traditioneel diephuis uit de 16de eeuw en bevat bovendien nog tal van prachtige, authentieke elementen. De schitterende trapgevel is slechts een klein voorproefje. Het interieur omvat mooie houten balken, gedecoreerde schouwen, fraaie tegels ... De indrukwekkende uitstraling en het charmante karakter springen echt in het oog.

Men betreedt de woning via de inkomhal of de garage en kan zo door naar de 3 polyvalente ruimtes welke men naar wens kan inrichten. Achteraan bevindt zich de uiterst gezellige buitenkoer van 6m² welke nog voorzien is van een buitentoilet. De eerste verdieping omvat een grote eetkamer, ingerichte keuken alsook badkamer en een apart toilet. Het aansluitend terras van 18,5m² is hier een echte troef.

De royale leefruimte is terug te vinden op de 2de verdieping. Tot slot zijn er 2 riante slaapkamers en mezzanine op de 3de verdieping gelegen.

De kelder is hier een niet te vergeten pluspunt. Met een oppervlakte van 42m² is deze ruimte perfect als feestruimte met bar en kan eveneens fungeren als wijnkelder.

Echt een uniek pareltje in het centrum van de stad. Centrale verwarming op gas, enkele beglazing in eikenhout. Beschermd monument alsook vastgesteld bouwkundig erfgoed. Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest zijn voorhanden

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be