Buitengewoon huis te koop € 599.900

Transvaalstraat 16 2600 Berchem 3 1 300 m² 175 m² 60 m²

Beschrijving

Dit prachtig, neotraditioneel burgerhuis in het gegeerde Zurenborg kan mits enkele opfrissingswerken een écht pareltje worden. Tal van schitterende, authentieke elementen werden bewaard en de bewoonbare oppervlakte biedt verschillende mogelijkheden.

Men betreedt de woning via de inkomhal en kan zo door naar het polyvalent gelijkvloers van 170m². Het omvat verschillende ruimtes waaronder een praktische berging met aansluitingen voor de was- en droogmachine, bureau, bijkeuken met spoelbak en toilet met handenwasser.

De prachtige trap leidt naar de eerste verdieping waar men de uiterst zonnige woon- en eetkamer met charmante open haard terugvindt. Hieraan grenst de riante keuken welke werd voorzien van alle comfort. Deze verdieping biedt eveneens toegang tot het uitzonderlijke dakterras van 60m².

De 2de verdieping omvat 3 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten waarvan 1 kamer alsook geniet van een ensuite dressing/bureau. De grote badkamer is ingericht met een dubbele wastafel, bad en toilet. Op de hal is er nogmaals een toilet terug te vinden.

 

- Kelder (33,18 m², wijnruimte, berging,..) + zolder

- Keuken: dubbele spoelbak, microgolfoven, oven, ijskast met diepvriesvak, keramische kookplaat, vaatwasser en ingebouwde frituurketel.

- technische gegevens: Enkele beglazing in hout, centrale verwarming op gas, hoogte plafonds: 2,8m

- bouwkundig erfgoed!

- bodemattest is in aanvraag en stedenbouwkundige inlichtingen zijn reeds voorhanden.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be