Buitengewoon huis te koop € 495.000

Strijdhoflaan 47 2600 Berchem 4 2 233 m² 30 m² 149 m²

Beschrijving

In de gegeerde Pulhofwijk te Berchem tussen het Middelheimpark en Brilschanspark vinden we deze uiterst charmante eengezinswoning terug. Niet enkel de gevel heeft een sfeervolle uitstraling, ook doorheen de woning zijn er tal van authentiek elementen behouden.

Men betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en kan zo door naar de zonnige woon- en eetkamer. Aansluitend bevindt zich de grote keuken met aangrenzende bijkeuken en berging. Achteraan kan men genieten van de gezellige zuidwest tuin van 30m².

De eerste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers, 2 dressings, bureau en badkamer met apart toilet. Ook op de tweede verdieping zijn er nogmaals 2 ruime slaapkamers, dressing en badkamer terug te vinden.

Mogelijkheid om garage aan te kopen à € 30.000,00.

Technische gegevens: Kelder, zowel enkel en dubbel glas in hout (boven in PVC en aluminium), centrale verwarming op gas.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag  en bodemattest voorhanden. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen. Er kunnen eventuele renovatieverplichtingen gelden.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be