Buitengewoon huis te koop € 498.000

Hovestraat 130 2650 Edegem 3 1 190 m² 528 m² 683 m² 47 m² 1

Beschrijving

Deze halfopen bebouwing heeft een uitstekende ligging in Edegem met een vlotte verbinding naar de autostrade doch in een groene omgeving. Dankzij de bewoonbare oppervlakte en parkeermogelijkheden op het terrein kan de woonst eveneens perfect gecombineerd worden met een zaak.

Men betreedt de woning via de inkomhal en kan zo door naar de uiterst zonnige woon- en eetkamer. Hieraan grenst de prachtige, moderne open keuken welke werd ingericht met ingemaakte kasten, dubbele spoelbak, kookeiland met gasvuur en Smeg oven. Grote schuiframen bezorgen een uitzonderlijk zicht op de fantastische tuin van bijna 600m² met naastliggende garage en oprit. Deze bieden eenvoudig plaats voor 6 wagens. Het gelijkvloers bestaat verder uit een bureau alsook waskamer met apart toilet en aansluiting voor de was- en droogmachine.

De eerste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers en stijlvolle badkamer met witte marmeren tegels, toilet, inloopdouche en dubbele wastafel. Een derde slaapkamer vindt men op de tweede verdieping.

Woning biedt tal van mogelijkheden! Kelder van 15m², garage van 23m² Dubbele beglazing (HR) in hout Centrale verwarming op gas Daken en plafonds werden reeds geïsoleerd. Elektriciteit is van A tot Z vernieuwd maar er werd nog geen nieuw attest opgemaakt Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest zijn voorhanden.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be