Charmant huis te koop € 79.900

Heidelaan 26 2910 Essen 1 1 72 m² 2.514 m²

Beschrijving

VERKOOP OP LIJFRENTE  Maximaal 15 jaar op 2 hoofden: V 27/7/1947 & M 03/06/1944

Bouquet 79.900 € - maandelijkse betaling 649 € (bewoond). Indien het eigendom vrij komt van bewoning wordt de maandelijkse betaling opgetrokken naar 1.499 €.

Deze woning is gelegen in een onwaarschijnlijk rustige buurt te Essen omringd door groen.  Men betreedt het via de inkomhal en kan zo door naar de zonnige woon- en eetkamer met aangrenzend de moderne, open keuken. Deze werd ingericht met een inductiekookplaat, dampkap, ingebouwde microgolfoven, ijskast met diepvriezer, dubbele spoelbak met mengkraan, vaatwasser en dit alles afgewerkt met een kwaliteitsvol werkblad in natuursteen. Luxe of comfort ontbreekt hier zeker en vast niet. Deze ruimte geeft uit op de gezellige veranda met afsluitbare lichtkoepel. Verder is er een ruime slaapkamer en badkamer met douche en lavabomeubel. Het toilet is apart. Er is eveneens een praktische berging alsook wasplaats. De bestemming van dit perceel is specifiek woongebied met bosrijk karakter. Bewoning is dus mogelijk en de prachtige, bosrijke omgeving wordt behouden.

Ruime carport van 40m².

Technische gegevens: Hoogrendementsbeglazing in PVC of aluminium, muren zijn geïsoleerd, centrale verwarming met warmtepomp (lucht/lucht) en houtkachel. Houtskeletbouw van 2010. 3 airco’s. Waterzuiveringsinstallatie.

Stedenbouwkundig uittreksel en bodemattest voorhanden.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be