Eengezinswoning te koop € 450.000

Olijftakstraat 8 2060 Antwerpen 6 2 318 m² 21 m² 92 m² 21 m² 1

Beschrijving

Men betreedt de woning via de originele inkomhal met vestiaire en apart toilet. Verder is er een ruime garage van 18,6m², bureau/praktijkruimte en achteraan een toffe stadskoer.

De hal en 2 trappen leiden naar de 1ste verdieping. Deze bestaat uit een zonnige woon- en eetkamer met een openhaard. Aangrenzend vinden we de originele cubex keuken dewelke beschikt over een modern industrieel fornuis, dampkap (AEG), enkele lavabo (RVS) en gezellig aangrenzend terras met berging.

De 2de verdieping bestaat uit 2 ruime slaapkamers waarvan er bij één een ensuite badkamer kan gecreëerd worden (voorzieningen zijn reeds aanwezig). De andere badkamer heeft een ligbad (mengkraan + douchekraan), lavabo in meubel, handdoekradiator en afgesloten ruimte met toilet. In de hal zijn er 2 praktische bergingskasten terug te vinden.

Op de 3de verdieping vindt men de volgende 2 slaapkamers terug waarvan er 1 reeds beschikt over een mooie, nieuwe ensuite badkamer. Deze is ingericht met een inloopdouche (carodrain + regendouche kraan), dubbele lavabo in meubel met mengkraan, spiegelkast, handdoekradiator en ventilatie. Verder is er nogmaals een gezellig terras en in de hal een berging en apart toilet.

De 2 laatste, ruime slaapkamers vindt men terug op de 4de verdieping.

Uiterst geschikt voor persoon met een vrij beroep! Kelder (waterdicht + geïsoleerd)(deels kruipkelder, 4 ruimtes: alle meters, verwarmingsketel en zekeringskast) Centrale verwarming op gas (HR ketel) (op zolderverdieping ‘De Dietrich’ 2de ketel voor warm water en verwarming) (radiatoren met thermostatische kranen) Nieuwe ramen (draai & kiep) Schuin dak (geïsoleerd) met dakpannen, platte daken met roofing 3 jaar geleden vernieuwd Achtermuren geïsoleerd Smart thermostaat Garage met automatische carport

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be