Eengezinswoning te koop € 299.900

Onderwijzersstraat 50 2660 Hoboken 3 2 110 m² 45 m² 12 m²

Beschrijving

Men betreedt deze volledig gerenoveerde woning via de inkomhal met gastentoilet en kan zo door naar de uiterst zonnige woon- en eetkamer met aansluitend de moderne open keuken. Deze werd stijlvol ingericht met een inductiekookplaat, dampkap, oven, ijskast met diepvriezer, spoelbak en vaatwasser. Hieraan grenst de charmante stadskoer. De eerste verdieping omvat een masterbedroom en prachtige badkamer met instap(regen)douche, dubbele lavabo in meubel en toilet. Verder is er een technische ruimte met aansluitingen voor de was- en droogmachine alsook gezellig terras. Tot slot zijn er op de 2de verdieping nogmaals 2 ruime slaapkamers alsook doucheruimte met toilet.

Technische gegevens: Dak werd reeds geïsoleerd, hoogrendementsglas in PVC (luiken op het gelijkvloers, zowel centrale verwarming op gas (radiatoren en vloerverwarming) als met warmtepomp (lucht/lucht). Parlefoon met camera, airco, betonnen constructie.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag en bodemattest voorhanden. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen. Er kunnen eventuele renovatieverplichtingen gelden.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be