Gebouw voor gemengd gebruik te koop € 1.100.000

Sint-Bartholomeusstraat 130-132 2170 Merksem 653 m² 451 m²

Beschrijving

Aan de dokken van Merksem vinden we dit magnifiek gebouw terug. Het was een voormalig pakhuis en biedt momenteel plaats voor een bedrijf. Gezien de prachtige, riante ruimtes, benutbare oppervlakte van 676m² en de authentieke elementen biedt dit pand tal van schitterende mogelijkheden.

Men betreedt het via de imposante inkomdeur en wordt meteen overvallen door de prachtige, industriële stijl. De betonnen vloeren, impressionante plafondhoogte en grote raampartijen creëren een schitterend geheel. Het gelijkvloers omvat 2 royale polyvalente ruimtes alsook de sanitaire faciliteiten. Achteraan bevindt zich een uiterst gezellige buitenruimte met overdekt terras. De stalen trap leidt naar de eerste verdieping waar men nog de originele hefkraan ziet hangen. Ook de eerste verdieping werd onderverdeeld in polyvalente ruimtes met kitchenette maar kan eveneens ingericht worden als een exceptionele loft van 224m² met zicht op het water!

 

Polyvalente ruimtes omvatten: vergaderzalen, kitchenettes, eethoek, lounge, gekoelde serverruimte, bureauruimtes, werkruimte.

Technische gegevens: Dubbele beglazing in PVC, 2015-2016 gerenoveerd, centrale verwarming op gas, airco, toegangscontrole alsook ligt er een redudante telenet fibre (ftth - fibre to the home) in de berging.

Groot raam vooraan was vroeger een garagepoort, men kan deze terug plaatsen indien gewenst.

Stedenbouwkundig- en bodemattest zijn in aanvraag.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be