Gelijkvloerse verd. + tuin te koop € 299.000

Vlaamse Kunstlaan 50 2018 Antwerpen 1 1 65 m² 43 m²

Beschrijving

In deze fantastische buurt vinden we een volledig gerenoveerd appartementsgebouw terug bestaande uit 3 schitterende appartementen. Deze appartementen werden vernieuwd met oog voor detail en genieten de meest esthetische en kwaliteitsvolle materialen. De indeling van het appartement op het gelijkvloers gaat als volgt:

Het prachtig appartement op het gelijkvloers is te betreden via de inkomhal met prominente, zwarte stalen deur. Van hieruit kan men naar de uiterst zonnige woon- en eetkamer met open, moderne keuken. Deze werd ingericht met een 1 ½ spoelbak, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser, ijskast en combi-oven. Luxe ontbreekt hier zeker en vast niet. Verder is er een ruime slaapkamer en fraaie badkamer met dubbele lavabo in meubel, inloopdouche en handdoekradiator. Het toilet bevindt zich apart alsook een praktische berging met aansluitingen voor de was- en droogmachine. Een uiterst gezellige, rustige tuin op bankirai vervolledigt dit appartement.

Fietsenstalling en dubbele kelder Volledig gerenoveerd in 2020! (Plat dak werd geïsoleerd) Dubbele beglazing met thermische onderbreking in aluminium Individuele, centrale verwarming op gas

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be