Te koop – Herenhuis

Jan van Rijswijcklaan 86, 2018 Antwerpen

€ 1.089.000


 • 6 Kamers
 • 360 m² Oppervlakte
 • 2 Badkamers
 • 173 m² Oppervlakte

Deze prachtige, polyvalente meesterwoning in eclectische stijl is gelegen op de gegeerde Jan Van Rijswijcklaan in het bruisend hartje van Antwerpen. Doorheen de woning zijn er tal van magnifieke, authentieke elementen terug te vinden waaronder de hoge plafonds, vloeren, schouwen en moulures. Dankzij haar benutbare oppervlakte van 360m² en uitstekende ligging zijn er tal van interessante mogelijkheden.

Het gelijkvloers omvat een riante leefruimte op parket met aansluitend een vernieuwde open keuken voorzien van alle toestellen met aangrenzende eetkamer welke harmonieus verbonden is met de eerste verdieping dankzij een grote glaspartij en vide. Achteraan bevindt zich de uiterst gezellige stadstuin van bijna 40m² waar men kan genieten van alle rust. Op de 3 bovenliggende verdiepingen vinden we eveneens een schitterende, nieuwe badkamer met walk-in shower en tal van royale ruimtes (met sanitaire voorziening).

Technische gegevens: Plannen beschikbaar bij verdere interesse, ruime kelder van 90m², wasplaats en berging op gelijkvloers, dak gedeeltelijk geïsoleerd, zowel hoogrendementsglas in PVC en aluminium als dubbele beglazing in PVC, centrale verwarming op gas.

Stedenbouwkundig uittreksel en bodemattest voorhanden. Asbestattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen. Er kunnen eventuele renovatieverplichtingen gelden.

  Pagina afdrukken
  Contacteer ons
 1. Financieel

  Prijs:
  € 1.089.000
  Kadastraal inkomen:
  € 1.621
  Referentie:
  5256989
 2. Algemeen

  Staat:
  Goede staat
  Bebouwing:
  Gesloten
  Tuin:
  36 m²
 3. Afmetingen

  Grondoppervlakte:
  173 m²
  Bewoonbare oppervlakte:
  360 m²
 4. Indeling

  Keuken:
  Ja (geïnstalleerd)
  Badkamer:
  (douche)
  Kelder:
  Ja
 5. Energie

  EPC:
  249
  Ramen:
  Pvc
  Type verwarming:
  Gas cv
  Verwarming:
  Individueel
 6. Ruimtelijke ordening

  Bestemming:
  Niet meegedeeld
  Bouwvergunning:
  Niet meegedeeld
  Dagvaarding:
  Niet meegedeeld
  Verkavelingsvergunning:
  Niet meegedeeld
  Voorkooprecht:
  Niet meegedeeld

Uw gegevens

Gegevens v/d contactpersoon