• Vastgoed
Vastgoed 01/06/2023

Tweede jeugd

Tweede jeugd

Hoe ben je bij IMMOBIB terechtgekomen?

Ik was al een tijdje aan het denken om mijn appartement te verkopen omwille van mijn financiële situatie. Maar daarvoor woon ik hier te graag. Totdat ik het leuke radiospotje hoorde op radio minerva. Voor mij klonk het als de ideale oplossing. Dus heb ik de telefoon genomen en gebeld!

Hoe was je contact bij IMMOBIB?

Ik ben doorverwezen naar Helen. Zij is daarna langsgekomen om gewoon eens met mij te babbelen en alles uit te leggen. Helen was echt een spraakwaterval! Een zeer vlotte, lieve dame waar ik meteen vertrouwen in had. Alle contactpersonen bij IMMOBBIB waren eigenlijk zeer lief en vriendelijk! Wanneer mijn appartement verkocht was, ben ik zelfs gaan eten met Helen en Pieter-Jan.

Hoe was de eerste ontmoeting met de kopers?

Ik had echt het gevoel dat ik ze al kende. Het voelde zo juist en alles ging heel vlot. Ze waren meteen verkocht en ik bleef achter met een goed gevoel! Hierna is alles eigenlijk heel snel gegaan. Voor ik het wist zaten we bij de notaris voor de akte te ondertekenen.

Hoe is je band nu met de kopers?

Verbeterd! Het zijn echte vrienden geworden en hebben zeer goed contact. We bellen en spreken regelmatig af. Vorige week hebben we zelfs samen gebruncht.

Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt om te verkopen op lijfrente?

Gewoon inlichtingen vragen! Gewoon doen! Voor mij was dit dé oplossing. Ik heb terug ademruimte, kan terrasjes met de vriendinnen blijven doen, etentjes,… Ik moet mij niet langer opsluiten. Ik zit in mijn tweede jeugd!