Onze werkwijze

Onze werkwijze

 1. U zoekt ... en u vindt Immo Bib

  Na een grondige voorbereiding wordt immo B.I.B. als familiebedrijf opgericht in 1988. Gevestigd op de Mechelsesteenweg 157 te 2018 Antwerpen in een grote meesterwoning wordt steeds de tevredenheid van de klanten vooropgesteld door de aan- of verkoop van hun eigen uniek onroerend goed in en rond Antwerpen.

  Wij voelen ons overal in thuis, van toffe appartementen, grote en kleine huizen, opbrengsteigendommen en gronden tot gezellige studio's, ruime magazijnen en attractieve winkelpanden in alle categorieën, van de lagere tot de hogere prijsklasse. Met fierheid kunnen we zeggen dat we de nodige ervaring hebben opgedaan en successen hebben geboekt in de verkoop van onroerend goed, waarin we toch allemaal een grote tijd van ons leven doorbrengen.

  Met de jaren is er ook de verkoop op lijfrente bijgekomen. Om deze zeer interessante, maar ingewikkelde materie onder de knie te krijgen, hebben we speciale cursussen en stages gevolgd in Frankrijk. Door deze opleidingen en het systeem sinds meerdere jaren toe te passen in de praktijk, zijn we hier inmiddels eveneens volledig mee vertrouwd, zodat onze klanten ook voor deze specifieke soort van verkoop bij ons terecht kunnen.

  We staan dan ook garant dat we de juiste koper op de juiste plaats brengen zonder dat u zich hierover hoeft te bekommeren of zorgen moet maken.

  Indien u uw eigendom wenst te verkopen of u overweegt een onroerend goed aan te kopen, leggen wij u met plezier uit hoe alles in zijn werk gaat om tot een optimaal, succesvol resultaat te komen. Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
 2. Persoonlijk contact

  Ons team van gespecialiseerde, gedreven en ervaren vaste medewerkers zet zich steeds voor 100 % in om het verkoopproces in goede banen te leiden. Vertrouwen en persoonlijk contact is hierbij onontbeerlijk. Al onze medewerkers staan dan ook steeds paraat om onze klanten persoonlijk bij te staan met raad en daad.
 3. Waardebepaling

  Wij volgen de prijsevolutie in en rond onze geliefde stad Antwerpen continu op, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente stand van zaken en een realistische inschatting kunnen doen van de marktwaarde voor uw eigendom.
 4. De papierwinkel wordt voor u inorde gebracht

  Administratie is iets wat niet iedereen ligt en wat nog minder mensen graag doen. Immo BIB neemt daarom ook dit aspect uit handen van onze klanten om het verkoopproces voor hen te vergemakkelijken en te verlichten. U hoeft hiervoor dus helemaal niets te doen en kan zich met een gerust hart richten op andere zaken.
 5. Uw eigendom in de schijnwerper

  Bij Immo BIB weten we als geen ander hoe we uw eigendom op de best mogelijke manier in de verf kunnen zetten. Dit doen we door middel van:
  • Foto’s
  • Onze eigen website
  • E-mailings
  • Sociale media
  • Borden
  • Portaalwebsites
 6. Rondleiden/afronden

  Elke bezichtiging gebeurt onder begeleiding van onze professioneel opgeleide verkopers. Na afloop van het bezoek of volgens een bepaalde regelmaat geven zij u feedback over de bevindingen van de potentiële kopers en bespreken eventuele issues en eventueel mogelijke oplossingen.

  Daarnaast hoeft u zich over de onderhandelingen evenmin te bekommeren, want onze specialisten zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw eigendom zonder dat u zich hier ook maar een moment druk over moet maken. Uiteraard brengen zij u wel steeds op de hoogte van eventuele biedingen en bespreken zij dit met u, zodat u volledig op de hoogte bent en na beraad zelf kan beslissen of u hier al dan niet op wenst in te gaan.
 7. Beklinken samenwerking

  Wanneer er een akkoord bereikt is, zorgen wij voor de opmaak van de overeenkomst en het afstemmen met uw notaris. U hoeft zich hier wederom geen zorgen over te maken.

  Na ondertekening van de overeenkomst maken wij het document over aan de notaris en volgen wij het dossier verder op tot aan het verlijden van de akte. Hier zijn wij indien gewenst eveneens van de partij.

  Ook na afronding van de verkoop blijven wij steeds tot uw beschikking bij verdere vragen of opmerkingen. Onze deuren staan steeds voor u open.
 8. Tot weerziens