Hoe krijgt u het meeste voor uw eigendom?

U staat bij ons centraal! We streven er naar een optimale service te voorzien en het verkoopproces voor u te vergemakkelijken. U wordt professioneel bijgestaan in uw eigen vertrouwde omgeving en we behandelen elke verkoop met de nodige discretie. Wij komen naar u toe, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen.
gg
Onze deuren staan heel het jaar 6 op 7 voor u open en er staat steeds één van onze vaste medewerkers voor u klaar. In tegenstelling tot het werken met stagiaires verkiezen wij ervaren vakspecialisten die u steeds met raad en daad bijstaan. Om u een optimale service te garanderen richten wij ons sinds het ontstaan van Immo BIB enkel op de verkoop in groot-Antwerpen. Daardoor hebben we de nodige ervaring met de Antwerpse vastgoedmarkt en kunnen wij u begeleiden doorheen het volledige aankoop-verkoopproces.
eee
Gezien wij beseffen dat onroerend goed 90% van uw kapitaal uitmaakt, staan vertrouwen en de juiste aanpak bij ons op de eerste plaats. Onze kracht schuilt dan ook in de perfecte balans tussen het familiale karakter van ons bedrijf en het hanteren van de meest professionele aanpak.
ff
Het is aan deze strategie dat wij ons succes te danken hebben. Vol trots melden wij, in ons 28 jarig bestaan, al meer dan 6000 succesvolle verkopen te hebben gerealiseerd. Door de inzet van ons vast en ervaren team heeft Immo BIB een indrukwekkend palmares, waaronder het behalen van recordprijzen in zowat alle straten van onze stad en van vele prestigieuze projecten in Antwerpen, zoals het cinemagebouw “Cartoons”, de havenmeesterwoning, het artsenhuis, verschillende grote hotels, de kapel van de “The Jane” etc.

Immo BIB is er dan ook rotsvast van overtuigd ook u een meerwaarde te kunnen bieden.
eee