Villa te koop € 1.680.000

06330 Roquefort Les Pins 6 5 225 m² 1.743 m² 1

Beschrijving

In het zuiden van Frankrijk, in een rustige, groene woonwijk te Roquefort les Pins, vindt men deze uitzonderlijk prachtige villa terug. Het volledige terrein is bebost en straalt uiterste rust, kalmte en vakantie uit. Alles werd volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst met behoud van de authentieke elementen. Een schitterende balans tussen charme en luxe.

De villa zelf werd uitgerust met royale, zonnige leefruimtes, volledig ingerichte keuken, 4 riante slaapkamers, 3 stijlvolle badkamers en gezellige terrassen met zicht op de magnifieke omgeving. Het grote terras op het gelijkvloers geeft uit op de indrukwekkende tuin welke beschikt over een buitenmaats spiegelzwembad in groene mozaïek en luxueus poolhouse met bar, ingerichte keuken en douchekamer.

Daarbovenop is er eveneens een geheel zelfstandige conciërgewoning met eigen tuin, ingerichte keuken en badkamer alsook 2 ruime slaapkamers. Deze woning werd eveneens volledig gerenoveerd.

Bijkomende gegevens: Inclusief kelderruimte, zolder, carport (garage voor 2 wagens) alsook plaats voor 8 wagens op het terrein.

Technische gegevens: Individuele verwarming met warmteluchtpomp welke eveneens zorgt voor het verwarmen van het zwembad, airco, …

Voor meer info bel +32495 52 11 18

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be