Villa te koop Prijs op aanvraag

Eekhoornlaan 7 2970 Schilde 3 1 215 m² 1.000 m² 1

Beschrijving

Men kan deze schitterende villa betreden via de inrit met automatische poort welke dankzij de aangelegde oprit in verbinding staat met de carport en grote, dubbele garage. De groene omgeving, eiken bomen en rododendrons zorgen ervoor dat de woning afgeschermd wordt van de straat en men kan genieten van de nodige privé.

Wanneer men de woning binnenkomt via de inkomhal met gastentoilet trekt het ongelofelijk ruimtelijk gevoel meteen de aandacht. Dankzij de hoge plafonds, niveauverschillen en grote raampartijen is er een zee aan licht en ruimte. De stijlvolle, open keuken werd voorzien van alle luxe waaronder een statig kookeiland met een teppanyaki alsook Siemens kookplaat, grote oven en vaatwasser. Het eiland werd omringd met massief houten kasten met inox werkbladen waarin ijskast met diepvriezer en wastafel werden verwerkt. De aangrenzende eetkamer geeft uit op de overdekte zithoek aan de keuken en biedt een prachtig zicht op de aangelegde tuin met Koivijver. Men kan zich eveneens vertoeven in de gezellige zitkamer met openhaard via de open trap. In totaal zijn er 3 slaapkamers waaronder een masterbedroom met luxueus, losstaand bad. De moderne badkamer werd ingericht met een walk-in shower met lavabomeubel waarbij de kranen in de muur werden verwerkt. De tuin is echt de kers op de taart waar men volledig tot rust kan komen tussen het groen en de vijver.

Technische gegevens: Ingemaakte kasten doorheen de woning, wasplaats, witte epoxy vloeren, dak geïsoleerd, hoogrendementsbeglazing in aluminium, individuele centrale verwarming op gas.

Stedenbouwkundige inlichtingen, bodem- en asbestattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen. Er kunnen eventuele renovatieverplichtingen gelden.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

De Cauwer Femke E: femke@immobib.be